2011. április 29., péntek

Vizipálma

Ma elmentünk vizipálmát vásárolni a macskáknak. Nem mondom,hogy melyik ismert kertészetben kötöttünk ki. Rengeteg növény,elég össze-vissza kiírások,ezért úgy döntöttünk,hogy nem kóborlunk körbe-körbe,inkább segítséget kérünk valakitől.

Megszólítottunk egy eladót,hogy merre találunk vizipálmát. Elindult velünk,hogy be kell menni az épületbe,de majd ő megmutatja. Közben a latin nevén említve megkérdezte,hogy melyik fajtát szeretnénk (később kiderült,hogy csak egy fajtájuk van),erre mondtam,hogy nekünk mindegy,csak ne legyen mérgező,mert a macskáknak visszük.
Teljesen elhűlt,hogy ő azt egyáltalán nem ajánlja,mert ez a növény tele van alkaidákkal,amik nagyon károsak a macskákra,vérhast is kaphatnak tőle legrosszabb esetben.

Halló! Micsoda veszélyes,terrorista növényeket javasoltok szegény gyanútlan macskáinknak???:DDD Ha nem a vérvizipálma végez velük,akkor a vérhas?:DDD

És akkor néhány kép arról,ahogy a macskáim sok lúd disznót győz alapon legyűrik a vérszomjas szobanövényt.:) Már csak a vérhas miatt kell aggódnom.:)))









6 megjegyzés:

  1. :-DDDD

    Szegény pálma, él még ? Vagy hős és bátor macskáid felették az összes alkaloidjával együtt ? :-))

    VálaszTörlés
  2. :) A biztonság kedvéért mindjárt négyet vettünk a veszélyes növényekből,hogy váltott műszakban küzdhessenek a macskacsapatom ellen.:)A képen látható egyed most éppen kiheveri csatát.:)))

    VálaszTörlés
  3. :-))))
    Micsoda vérmacskáid vannak. Lefejezték az Al-kaidát.

    VálaszTörlés
  4. Harcosok és még gyönyörűek is! :-)))

    VálaszTörlés
  5. hol vettétek?? nem találok sehol....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. O-val kezdődik,és a sivatagok kedvelt része életben maradás szempontjából.:-D

      Törlés