2010. december 30., csütörtök

Leltár

Azt szeretném kívánni,hogy a következő év se legyen rosszabb,mint ez a mostani volt!
Mert bár történt velem szomorú dolog,voltak bosszúságok,kellemetlenségek,de alapvetően nincs okom panaszra.
Elengedős hangulatomban a selejtezést is elvégeztem,mind a tárgyaim,mind a kapcsolataim között,erre már réges-régen szükség lett volna,nagyon felszabadító érzés,ha eljut idáig az ember,csak nehezen születik meg a döntés.
Ha nem tároljuk-rakosgatjuk magunk körül és magunkban a haszontalan dolgokat és érzéseket,akkor rögtön észrevesszük,hogy jön helyette új,ami örömet okoz,amit használni tud az ember,ami energiával tölt fel,ott sorakoznak ezek a tárgyak-emberek-barátságok,csak nem tudjuk őket fogadni helyhiány miatt. Pedig butaság egy szitát főzésre használni,tömködve a lyukakat,mikor lehetne egy rendes lábasunk is. Butaság látszat barátságokat fenntartani,és becsukott szemmel azt gondolni,hogy minden rendben,mikor más emberekkel valóban rendben lehetne.
Ebben az évben a cicusaim által egy nagyon helyes csapattal volt szerencsém megismerkedni egy fórumon,de hamar kiderült,hogy nemcsak virtuális kapcsolat részese lettem,több programon vettem részt,és sokuk fontos része lett az életemnek,sokszor úgy érzem,mintha már ezer éve ismerném őket.
Egyszóval nincs hiányérzetem,minden a helyén van a kis világomban.Hogy nem fér bele minden és mindenki?Nem bánom...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése